Despre Noi

 


               SC 3G SPORT-IP SRL s-a înfiinţat în anul 1993 activitatea sa desfăşurându-se în domeniul instalaţiilor pentru construcţii.

 

Începând cu anul 2003, 3G SPORT a dorit să dezvolte un nou domeniu de activitate, principalele activităţi ale societăţii fiind:

- proiectare şi construcţie piscine private şi bazine de înot semi-olimpice şi olimpice cu instalaţiile şi echipamentele aferente;

- proiectare şi construcţie terenuri de sport cu instalaţiile şi echipamentele aferente; lucrări de întreţinere piscine, bazine de înot şi terenuri de sport, piscine flotante, tobogane acvatice cu structura metalică aferentă, centre wellness, acoperiri presostatice şi tendostatice, structuri din arce lamelare acoperite cu membrane din PVC armat , terenuri de sport cu gazon artificial, echipamente sportive, amenajări vestiare, sisteme de încălzire şi ventilaţie atât pentru piscine cât şi pentru terenurile de sport acoperite cu structuri presostatice sau tendostatice, sisteme de destratificare a aerului.

Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, respectarea termenelor de executie, colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar si folosirii de produse de cea mai buna calitate, 3G SPORT si-a castigat un renume atat pe piata externa cat si pe piata interna. Odata cu aceasta evolutie, 3G SPORT devine concesionarul a numeroase marci importante de pe piata precum:

SCP ITALY (BUSATTA CLUB),SCP EUROPE, ACQUAPARK, A&T EUROPE SPA (Brands like:i.BLUE, POOL'S, MYRTHA,PROTEUS), Plasteco Milano, Reform Sport, Pontarolo Engineering, Fabar Pool, Emec, Barchemicals.

Din anul 2011, SC 3G SPORT - IP SRL devine membru al Asociatiei Profesionale Piscine si Wellness.

De asemenea, echipa 3G SPORT  beneficiază periodic de training specializat la sediul furnizorilor noştrii externi, îmbunătăţindu-ne astfel continuu experienţa profesională.

Serviciile oferite de SC 3G SPORT-IP SRL sunt : proiectare, furnizare si montaj infrastructura sportiva, planificare si asistenta tehnica, adaptari proiecte reproiectare, intretinere.

Principalul obiectiv al societatii este acela de a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate si la preturi exceptionale.

Suntem apreciați și cunoscuți pe piața din România datorita proiectelor în care ne-am implicat și pe care le-am finalizat conform solicitărilor:

• am construit piscina publica cu cel mai mare volum de apă din România, 3.054 mc volum apă;

• am fost primii din România care am acoperit un patinoar de 3.000 mp cu structură presostatică cu dublă membrană în cel mai scurt timp din România, 420 ore;

• am acoperit bazin de înot olimpic 50x25 m cu structură presostatică cu dublă membrană;

• am proiectat și construit bazine semi-olimpice de înot acoperite în 180 zile;

• societatea noastră montează cu personal exclusiv propriu, în baza formării profesionale, fără ajutorul unei alte societăți,  bazine de înot, tobogane și sisteme de joacă pentru copii;

• am modernizat in 30 de zile bazinul de inot olimpic de la Dinamo.

 

Clienţii iubitori de cea mai bună calitate sunt toţi aceia care doresc să aibă finalizate proiectele cu minim efort, timp și bani din partea lor!