Livrare produse

MODALITATEA DE LIVRARE

 

Produsul va fi livrat clientului in sistem de curierat  door - to - door sau poate fi ridicat din magazinul ''SC 3G SPORT - IP SRL'' ,  conform optiunii clientului.

“SC 3G SPORT - IP SRL”   va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

“SC 3G SPORT - IP SRL”   va efectua livrarea produselor si prestarea serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care nu se poate executa contractul din cauza ca produsul nu este diponibil, “SC 3G SPORT - IP SRL”  va informa clientul despre aceasta situatie.

“SC 3G SPORT - IP SRL”   poate livra clientului un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si numai cu acordul clientului.

Detaliile de livrare a produselor/serviciilor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea “SC 3G SPORT - IP SRL”  , fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.